Predsezonski popusti od 35 %! Završava za

Bozicnadrvca.hr larches Ariš Caucasian 150 cm - umjetno božićno drvce

Ariš Caucasian 150 cm - umjetno božićno drvce

BESPLATAN PRIJEVOZ - 35 150 CM Novo

Doživite najljepši Božić s našim prekrasnim Arišem Caucasian! Naši umjetni Ariši, drveće konusnog oblika, zadnjih godina su vrlo omiljeni upravo zbog svoga oblika. S našim arišima oslobođeni ste kićenja jer na njima već možete naći L .. více

Završavaju za
1 424,00 Kn
-35%
926,00 Kn

Dostupnost robe: Otprema odmah!

Ariš Caucasian 150 cm - umjetno božićno drvce

Doživite najljepši Božić s našim prekrasnim Arišem Caucasian!

Naši umjetni Ariši, drveće konusnog oblika, zadnjih godina su vrlo omiljeni upravo zbog svoga oblika. S našim arišima oslobođeni ste kićenja jer na njima već možete naći LED optička vlakna, a na nekima i svjetleće pahuljice i šišarke.

Iglice na ovom drveću proizvedene su od tankih vlakna, koje na krajevima svijetle. Božićno drveće s ovim iglicama postaje zadnjih godina sve omiljenije. 

Kako biste drvetu dali savršen izgled, pažljivo rastavite grane.  Kao sve naše božićno drveće i Ariš Caucasian lako je sastaviti te dalje njime rukovati. Radi se o standardnom tipu rastavljanja. Kod ove vrste rastavljanja ovisi samo o vama u kojem nagibu će biti grane. Morate sami rastaviti u zahtijevani nagib grane stabla kao i manje grane.

Sastavni dio pakiranja je metalni stalak, koji ima gumene nogare otporne na grebanje, kao i omot od tkanine za pohranjivanje drveta. Jamčimo vam unikatan i stilski izgled našeg božićnog drveća, koje kod konkurencije nećete naći – zahvaljujući našem vlastitom dizajneru.

Upozorenje: Prije nego što kupite božićno drvo, dobro razmislite o njegovoj veličini. Cjelokupna visina drveta obuhvaća i vrh, , najvišu vertikalnu granu duljine 10 cm.

Želimo vam ugodne božićne blagdane!

Parametry

Marke: All4Customer
Garancija: 24 měsíců
visina: 150 cm
Šiřina: 70 cm
Materijal: umjetna masa
Vrsta: Božićna drvca
Boja: zelena
Vrsta četinjače: ariš
Vrste igle: vlakno (optički vlakna)
Dostupnost robe: Otprema odmah!
PDV: Cijena + 21% PDV

Također preporučamo:

Newsletter

Obavještavamo Vas o rasprodajama i popustima preko e-maila

Staň se fanouškem

PRATI NAS: