New tree collection 2019!

Bozicnadrvca.hr larches Ariš Natural 150 cm

Ariš Natural 150 cm

Marke: All4Customer
Garancija: 24 měsíců
visina: 150 cm
Šiřina: 70 cm
Materijal: umjetna masa
Vrsta: Božićna drvca
Boja: zelena
Vrsta četinjače: ariš
Vrste igle: vlakno (optički vlakna)
Dostupnost robe: Na lageru!
Vrijeme otpreme: do 10 dana!
PDV: Cijena + 21% PDV
Završavaju za
Naša cijena:
926,00 Kn
1 424,00 Kn
Količina
Vrijeme otpreme: do 10 dana!
Podijelite:

Ariš Natural 150 cm

Vrlo elegantan Ariš Natural, koji će u vašem domu stvoriti pravu božićnu atmosferu!

Naši umjetni Ariši, drveće konusnog oblika, zadnjih godina su vrlo omiljeni upravo zbog svoga oblika. S našim arišima oslobođeni ste kićenja jer na njima već možete naći LED optička vlakna, a na nekima i svjetleće pahuljice i šišarke.

Iglice na ovom drveću proizvedene su od tankih vlakna, koje na krajevima svijetle. Božićno drveće s ovim iglicama postaje zadnjih godina sve omiljenije. 

Kako biste drvetu dali savršen izgled, pažljivo rastavite grane.  Kao sve božićno drveće i Ariš Natural lako je sastaviti te dalje njime rukovati.  Radi se o standardnom tipu rastavljanja. Kod ove vrste rastavljanja ovisi samo o vama u kojem nagibu će biti grane. Morate sami rastaviti u zahtijevani nagib grane stabla kao i manje grane.

Sastavni dio pakiranja je metalni stalak, koji ima gumene nogare otporne na grebanje, kao i omot od tkanine za pohranjivanje drveta. Jamčimo vam unikatan i stilski izgled našeg božićnog drveća, koje kod konkurencije nećete naći – zahvaljujući našem vlastitom dizajneru.

Upozorenje: Prije nego što kupite božićno drvo, dobro razmislite o njegovoj veličini. Cjelokupna visina drveta obuhvaća i vrh, najvišu vertikalnu granu duljine 10 cm.

Želimo vam ugodne božićne blagdane!

Također preporučamo:

Newsletter

Obavještavamo Vas o rasprodajama i popustima preko e-maila

Staň se fanouškem

PRATI NAS: