Mega rasprodaja! Popusti od 35 - 77 %! Završava za

Božićnadrvca.hr - Vrhunska kvaliteta od top proizvođača broj jedan Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Što je s cijenama? Hoće li možda biti kakvih popusta?

Sve cijene prikazane u našoj web trgovini su već snižene na neki način. U ovom trenutku možete vidjeti da smo ih snizili za odličnih 30 % jer smo usred predsezonske prodaje. Provjerite redovito našu stranicu ili se pretplatite na naš newsletter i nikad nećete propustiti sljedeći veliki popust!

Kakvo je vrijeme dostave, to jest kad mogu očekivati svoje novo umjetno božićno drvce?

Vaše novo božićno drvce možete očekivati na svojoj adresi obično u roku 1 radnih dana od trenutka kad naši djelatnici potvrde vašu narudžbu putem emaila, što se obično obavi samo nekoliko minuta nakon što napravite narudžbu.

Je li stalak za drvce dio paketa ili ga trebam nabaviti negdje drugdje?

Naravno da je pripadajući stalak za drvce dio svakog umjetnog drvca kojeg imamo u ponudi pa je to još jedna stvar koju možete prekrižiti na svojoj listi nabave za Božić.

Kako trebam postaviti svoje božićno drvce?

Postavljanje vašeg novog umjetnog drvca je očekivano lako:

  • Napravite dovoljno prostora za drvce i postavite stalak
  • Otpakirajte božićno drvce
  • Fiksirajte donji dio u stalak, tada nastavite sa srednjim i gornjim dijelom
  • Postavite grančice i iglice po želji!
  • Kad je sve gotovo, vrijeme je za dekoracije po vašem ukusu.

Ako svoje drvce želite ukrasiti s puno različitih dekoracija, preporučujemo da odaberete 3D drvce jer njegove grane su prikladne i za teže ukrase. Za više informacija o razlikama između drvca posjetite ovu stranicu.

Je li moguće kupiti drvce u jednoj stvarnoj trgovini?

Nažalost, trenutačno ne držimo ni jednu takvu trgovinu. Jedini način na koji možete naručiti jedno od naših umjetnih bazičnih drvca vrhunske kvalitete je putem web stranice ili stranice na drugom jeziku.

Ako želite obaviti kupovinu na jednom od sljedećih jezika:
češki, slovački, njemački, rumunjski, mađarski francuski, talijanski or slovenski, molimo odaberite jednu od zastava u donjem lijevom uglu.

Također, možete računati i na korisničku podršku na željenom jeziku.

Postoji li određeni rok prije Badnjaka do kojega se može napraviti narudžba?

Zadnji dan do kojega se može napraviti narudžba, te očekivati dostava prije 24. prosinca, je 13. prosinac 2019.

Međutim, uzmite u obzir da se ovaj datum može promijeniti kako se budemo približavali Badnjaku zbog velikog broja narudžbi koje budemo morali poslati. U svakom slučaju, obavijestit ćemo vas putem naše stranice i Facebook stranice, o bilo kakvim promjenama te će zadnji rok za narudžbu biti na vrijeme definiran od strane našeg osoblja.

Postoji li neko drvce visoko 8.2 stopa ili 250 centimetara?

Da, imamo i te visine drvca u našem asortimanu. Međutim, uzmite u obzir da zbog specifičnih ograničenja dostavljačke kompanije s kojom surađujemo, možda nećemo moći poslati ovu vrstu drvca u vašu državu.

Ako želite znati više o ograničenju visine, molimo da se javite našoj korisničkoj podršci na info@bozicnadrvca.hr. Međutim, generalno šaljemo ovu vrstu drvca isključivo u Češku Republiku, Slovačku i Mađarsku.

Već sam naručio/la, ali želim napraviti dodatne izmjene. Sto trebam učiniti?

Moguće je napraviti izmjene i/ili otkazati narudžbu prije nego ona bude poslana. Potrebno se javiti što prije na mail info@bozicnadrvca.hr

Newsletter

Obavještavamo Vas o rasprodajama i popustima preko e-maila

Staň se fanouškem

PRATI NAS: