Mega rasprodaja! Popusti od 35 - 77 %! Završava za

Božićnadrvca.hr - Vrhunska kvaliteta od top proizvođača broj jedan Razlika između 2d i 3d igala

Razlika između 2d i 3d igala


 

U onim vremenima kada ste mogli reći da su umjetna božićna drvca od pravih, prilično slijepo presavijeni, svi su nestali. Pogledajte naša umjetna stabla koja su gotovo savršena kopija stvarnih s dodatnim prednostima trajnih, kvalitetnih materijala! Očekuje se vrhunski prirodni izgled zahvaljujući gusto slaganim grančicama i vrhunskom PE (polietilenu) i PVC (polivinilklorid). Može se birati iz umjetnih božićnih stabala s 2D, 3D ili čak vrlo posebnim i popularnim punim 3D iglicama koje su također najbolji izbor za one koji obično stavljaju puno teških ukrasa na vrh! Ako ste novi u ovim 2D, 3D igličnim pojmovima i želite saznati više o razlikama između njih, onda nastavite čitati!

Umjetna božićna drvca s 2D iglom

Iako je posljednjih godina došlo do pojave 3D i punih 3D igala koje su prilično preuzimale većinu umjetnih božićnih stabala, 2D verzija je još uvijek vrlo popularna i tražena za verziju. I zaista nije tajna zašto je to još uvijek slučaj - klasično proizvedene 2D iglice proizvedene su od PVC folije rezane na potrebne duljine, oblike i gustoće. Ako tražite više povoljnih, ali još uvijek šarmantnih božićnih drvca onda pogledajte naš 2D izbor!

Umjetno božićno drvce s iglama 3D

Proces proizvodnje koji proizvode ove meke 3D igle malo je složeniji i poziva na najnoviju tehnologiju! 3D umjetna božićna drvca imaju krajeve igala izrađene od kvalitetnih PE (polietilenskih) materijala, koji su zapravo stvoreni lijevanjem u oblike koji pomažu stvoriti cijele grančice. U središnjem dijelu stabla (pokraj trupa) su klasične PVC iglice pa se može reći da ova vrsta stabla ima pravu ravnotežu - s jedne strane izgleda vrlo realno i lijepo, as druge je još uvijek vrlo pristupačna što čini 3D tip idealno je umjetno kompromisno božićno drvce.

Newsletter

Obavještavamo Vas o rasprodajama i popustima preko e-maila

Staň se fanouškem

PRATI NAS: