Mega rasprodaja! Popusti od 35 - 77 %! Završava za

Božićnadrvca.hr - Vrhunska kvaliteta od top proizvođača broj jedan Recenzije kupaca

Recenzije kupaca

Mnenja kupcev:

Naše reference

Vrlo smo zadovoljni s kupovinom u vašoj web trgovini. Isporučeno drvce je izgledalo kaon a fotografijama. Također, spomenuli bismo djelatnicu vase korisničke podrške, gdin. Procházka, koji je bio vrlo ljubazan i spreman pomoći preko online chata. Hvala vam!

Hvala vam!

John i Sara, Leeds

Naše reference

Dobro jutro, hvala vam na božićnom drvcu. Uspješno je isporučeno i uistinu izgleda lijepo. Stoga ću rado preporučiti vašu web trgovinu prijateljima.

Srdačno, Janja

Naše reference

Bok, moje je božićno drvce dostavljeno u roku 5 radnih dana kao što je bilo obećano i stvarno izgleda kao pravo!

Kupac Paul iz Bristola

Naše reference

Dobro jutro, božićno drvce je dostavljeno prema dogovoru, uglavnom djeca uživaju u njemu. Istaknuo bih želju i spremnost na pomoć vaših kolega koji rade u korisničkoj podršci. Uvijek su na usluzi. Hvala vam!

Srdačno, gdin. Smith, Belfast

Naše reference

Dobar dan, željela bih pohvaliti vašu web trgovinu. Božićno drvce stvarno izgleda kao na fotografijama. Kad sam pitala jesu li fotografije uljepšane, dobila sam odgovor da nisu, a drvce koje je stiglo je to u potpunosti dokazalo.

Mary, Chester

Naše reference

Dobar dan, sretan sam što sam odlučio naručiti božićno drvce iz vase web trgovine. Drvce je isporučenu u roku nekoliko dana kao što je i obećano i redovito sam primao obavijesti o stanju dostave putem emaila. Iako većina dostavnih službi ima problema s pronalaskom naše adrese, sad to nije bio problem.

Srdačno, Mark

Naše reference

Zaljubila sam se u naše novo božićno drvce iako sam inače zagovornik onih prirodnih. Moram priznati da ovo stvarno izgleda kao pravo, zahvaljujući gustoći grana i njihovom obliku.

Čak su i moji rođaci bili šokirani, kad sam im rekla da smo ovoga puta nabavili umjetno drvce. Svi su mislili da je pravo kad su ga prvi puta vidjeli.

Hvala

Adele, Manchester

Naše reference

Dobar dan. Kupili smo umjetno drvce iz vase web trgovine i sretni smo zbog toga. Drvce izgleda kao što je prikazano na fotografijama, a čak nam je i kutija u kojoj je dostavljeno korisna.

Carl, York

Naše reference

Kupio sam, po mom mišljenju, veličanstveno božićno drvce sa treeforme.eu i od sveg srca preporučujem ovu ekipu svima koji traže kvalitetno, umjetno božićno drvce. Pouzdanost, besplatna dostava i zamjena te ugodna komunikacija s gdin. Procházka čine svaku kupnju lakom i jednostavnom.

Naša obitelj se veseli našem prvom Božiću s našim novim lijepim božićnim drvcem.

Alex, London

Naše reference

Nisam bio siguran da li da naručim iz ove web trgovine ili ne jer su mi opće odredbe i uvjeti bili čudni. Ipak, nakon kratkog razgovora s djelatnikom korisničke podrške koji mi je sve jasno objasnio, odlučio sam probati i isplatilo se. Nisam bio siguran hoće li drvce izgledati kao pravo kao što je izgledalo na slikama, ali nakon dostave, mogu samo reći da preporučujem ovu web trgovinu. Moje novo drvce izgleda vrlo realistično.

Hvala i želim vam sretan Božić,

Adam, Nottingham

Naše reference

Rad bi se še posebej zahvalil gospodu Procházki, ki mi je pomagal pri iskanju božičnega drevesa. Zelo prijetna komunikacija z ljudmi, ki so pripravljeni pomagati svojim strankam do konca.

Želim vam veliko srečo v vašem rastočem poslu.

S spoštovanjem g. Gerbec

Naše reference

Bok, naručeno božićno drvce je dostavljeno na vrijeme i iznenadilo me je kako izgleda kao pravo. Vrlo sam zadovoljna kupnjom.

Sve najbolje,Mina

Newsletter

Obavještavamo Vas o rasprodajama i popustima preko e-maila

Staň se fanouškem

PRATI NAS: