Mega rasprodaja! Popusti od 35 - 77 %! Završava za

Božićnadrvca.hr - Vrhunska kvaliteta od top proizvođača broj jedan Što će Božić 2019?

Što će Božić 2019?

Što će Božić 2019?

Prema najnovijim trendovima treba ostaviti potrošačku božićni duh i mi trebali vratiti u prirodnim Materijalima. Popularnost sve više i više dolaze domaće božićne ukrase. Proizvodnja tih ukrasa nije tako skupo, a takvi proizvodi učiniti više zabave su napravili s ljubavlju kod kuće. Na primjer, možete koristiti ljuske od oraha, prirodne grančice, breza kore, suhe naranče, jabuke. Osim toga, ne bojte se koristiti cimet, sušena paprika, anis i druge zanimljive i mirisnih začina.

Sretan djeca proizvodnju božićnih ukrasa ili ukrasa? Onda ne brini ovu proizvodnju adventski vijenac ili svijećnjaka i drugih božićnih ukrasa, jer je to prava stvar za nadolazeću Božić.

Od prirodnih Materijala mogu napraviti adventski vijenac, svijeće, kao i ukrase na stablu. Osušeni narančaste kriške ili izrezati papir pahuljice i svijeće u orah školjke dati svoje stablo dašak stare tradicije. Drveće je prvotno ukrašena papirnatim ukrasima, medenjaka ili voća.

Što boja ove godine su „in”?

Tradicionalni Božićni crvena boja koja nikad ne razočara, ali ove godine više postaje bijela ili srebrna. Oni također dolaze u modi pastelnim bojama poput pistacija ili metvice, koje su sve popularnije. Tamno pLiona boja nestaje u pozadini, okreće leda pLiona. To ovisi samo o vama da li se odlučite na stabla u svijetlo pLione, bijele ili klasične crvene boje. Važno je da vi i vaša djeca svidjela stablo i izazvati pravu magičnu atmosferu Božića. U odnosu na pravo božićno drvce ove godine su vrlo popularan posebno borova i smreka .


Newsletter

Obavještavamo Vas o rasprodajama i popustima preko e-maila

Staň se fanouškem

PRATI NAS: