Mega rasprodaja! Popusti od 35 - 77 %! Završava za

Božićnadrvca.hr - Vrhunska kvaliteta od top proizvođača broj jedan Zašto nas odabrati?

Zašto nas odabrati?

Besplatna dostava

Besplatna dostava automatski je zagarantirana svim kupcima u Europi! Samo plaćate svoje novo umjetno božićno drvce, i to je to!

Besplatan povrat i zamjena!

Ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni s naručenim, lako možete vratiti ili zamijeniti drvce u roku 14 dana od dana dostave, a mi ćemo osigurati prijevoz bez bilo kakvog dodatnog troška te izvršiti povrat do zadnje kune!

Zagarantirana kvaliteta

Za proizvodnju naših proizvoda, korišteni su samo materijali vrhunske kvalitete, što se jasno i vidi! Za najrealnije drvce, odaberite tzv. "full 3D iglice". Za više informacija o razlikama između različitih klasa umjetnih drvaca koje nudimo u našem e-shopu, molimo pogledajte ovu stranicu.

100% zadovoljni kupci

Doslovno stotine zadovoljnih kupaca svake božićne sezone iz cijele Europe - Njemačke, Slovačke, Velike Britanije, Francuske, Italije, Rumunjske, Mađarske, Baltika!

Odlična korisnička podrška

Naše kolege vrlo rado će vam pomoći s narudžbama te posavjetovati koje bi drvce bilo najbolje za vas. Možete računati na to da će na vaša pitanja biti odgovoreno brzo i jasno!

U ovom smo poslu dugi niz godina i naše znanje o svakom proizvodu je iznimno, a i to je malo za reći. Slobodno nas možete kontaktirati na info@bozicnadrvca.hr ili putem chata u donjem desnom uglu. Veselimo se tvojem mailu!

Newsletter

Obavještavamo Vas o rasprodajama i popustima preko e-maila

Staň se fanouškem

PRATI NAS: